Hungarian Translation of Foreclosure Flyer

by / Friday, 19 April 2013 / Published in OPPT Translations

Translation.250w.140h

Foreclosure Flyer Hungarian

Share

15 Responses to “Hungarian Translation of Foreclosure Flyer”

 1. érdekelne hogy a cib bank is szerepes és a kocsilizinges szerzödésre is vonatkozik

 2. Zzsirosné Pásztor Ilona says : Reply

  Számomra is hihetetlen mind ez amit itt olvastam ez igaz vagy csak beugratás ?! De jólenne hogyha igaz lenne.Én is egy adós rapszolga!!!!

 3. Lordofearth says : Reply

  Az iratok szakszerűen fogalmazódtak, a benne foglaltak abszolúte elsőséget élveznek, amennyiben a Teremtő létezik. Nos ha az egyházakat vesszük alapul, akkor igen, létezik. Ha pedig a Teremtő mindenek felett álló “személy”, akkor az összes többi ember, aki Ő “alatta” van, egyforma és egyenjogú. Ha valaki ezt tréfának szánta, kellően jól érti a dolgát….ha nem, akkor elindulhat a lavina.

 4. Gizella Cser says : Reply

  Csatlakozom az elöttem szolokhoz!! Engem is erdekelne az ,hogy minden Bankra vonatkozik -e ez, es hogy auto lizinges hitelek is bele-e tartoznak?Nagyon jo lenne ,ha mind ez igaz lenne es valoba meg szabadulhatnänak az emberek ettöl a rabszolga sortol!!! Sajnos ki zsäkmänyolnak bennünket teljesen a Bankok , es nyomorba döntik az emberek eletet. A szomoru meg az ,hogy lehetösegünk sincs munkät talälni sem ,amiböl a csalokat rendszeresen tudnänk fizetni !!! Itt az ideje ,hogy meg fizessenek ök is a csaläsukert ,meg a hazugsägaiekert , es azokert az emberek eleteert akik ,emiatt a sajät eletüket kockäztattäk elkeseredesükben, es azokert is akiknek nincs nyogodt napjaik , a hitelük miatt!!!!!!!!!! Remelem amit olvastam en is , az nem lessz csalodäs ,nekünk , rabszolgäknak, es vegre relyre äll magyarorszäg!! Az összes Bank csalo!!!

 5. Kedves Magyar Hozzászólók!

  Megértelek benneteket, hogy hihetetlennek tartjátok a tényeket.

  Arra kérlek benneteket, hogy *alaposan* tájékozódjatok a http://oppt.iuste.biz/ és a https://i-uv.com/ honlapokon.

  Természetesen, a megértés nem egyszerű, viszont a kitartó tájékozódás mindenképpen szükésges.

  Barátsággal:
  Andrássy Tamás

 6. János says : Reply

  Sziasztok!

  Nekem azt mondjátok meg, hogy milyen hatóság ez az OPPT, milyen hatalommal bír, és mennyire kötelező érvényű a rendelete? Mert ugye, én is felszólíthatom a bankokat, hogy szüntessék be a tevékenységüket, de ki a fenét érdekli.

  Ez az OPPT valamilyen végrehajtó hatalom, aminek mindenkori jogai vannak arra, hogy kormányokat és bankokat oszlassanak fel?

  Mert ha ez csak egy kiáltvány, aminek nincs jogi alapja, és nem kötelező érvényű a kormányokra és a bankokra nézve, akkor ez csak egy nagyon szép mese.

  Ha ez egy komoly intézmény, aminek a rendelete kötelezően intézkedést von maga után, akkor viszont máris rohanok segíteni az egész dolog mielőbbi érvényre juttatását.

  De sajnos félek, hogy az előbbi az igaz. Olyan ez, mintha a Pápa szólítaná fel a bankokat, hogy számolják fel magukat. Ugyan a szavainak súlya van…viszont semmiféle kötelező érvényű intézkedést nem foganatosíthat.

  Üdv., János

 7. Kedves János!

  Meggyőzni semmi esetre sem kívánlak semmiről sem…

  A tájékozódási lehetőség számodra is adott a
  http://op.iuste.biz/ honlapon,
  – illetve itt a https://i-uv.com -on.

  Alapban megbeszélést folytatunk azokkal, akik már kezdik érteni a lényeget.

  Barátsággal: Tamás

 8. János says : Reply

  Kedves Tamás,

  Átolvastam az oldal egy részét, és kezd körvonalazódni valamiféle értelem a fejemben. Az tiszta volt előttem már régóta, hogy az ún. háttérhatalmak irányítják a dolgokat, és hogy a kormányok profitorientált szervezetek, akik az egyén érdekeit semmilyen formában nem tartják szem előtt. Azt is tudom, hogy a politika csak marketing. A mostani “Jobban teljesítünk” szöveg mögött egy hatalmas tőke elvonás áll, amit az emberek zsebéből vettek ki, és játszottak át a IMF kezébe. Sok minden tiszta előttem.

  Ami nem világos, hogy ez az OPPT mennyire van hatással az egészre. Nehezen tudom megfogalmazni a kételyemet, de a lényeg az, hogy nem teljesen értem, hogy ez a “feloszlattuk a kormányokat, bankokat, vállalatokat” dolog mennyire a valóság? Meg fog ez történni valamikor is?

  Mert ugye, én akkor most fellépek a bankom ellen, hogy egy állítólagos hitel ürügyén, milyen jogon vesz el tőlem pénzt, és fenyeget mindenféle állítólagos jogi retorzióval, amikor nincs hozzá jogalapja. Csak állítólagos pénzt adott nekem (ezt egy ideje már eddig is tudom), és valami ködös valuta trükkel a sokszorosára növelte az adósságomat, hogy több pénzt vegyen el tőlem.

  Oké. Tehát jogtalanul támad.

  De ha megkérem a pénz eredetének igazolására, akkor mi van?

  Ahogy olvasom, ha ezt elindítom, még akár börtön is lehet a vége. Azért ez így eléggé érdekessé teszi a dolgot, nem? Tudom, hogy egy háborúban vannak áldozatok, és a többség érdeke fontosabb az egyénénél…így a kérdésem az, hogy ha feláldozom magam, a családomat, a házamat, mindenemet, akkor ezt tényleg egy létező ügyért teszem, vagy csak egy lelkes csapat áldozata leszek, és az egésznek igazi, lényegi hatása nincs.

  Ne érts félre, nem a helyzet komolyságát firtatom. Mert a modern rabszolgaság nagyon komoly kérdés. Csak azt kérdezem, hogy van-e értelme? Van bármilyen hatalma ennek az OPPT-nek…mert erre utalást nem találtam. Az le van írva, hogy kik ők, és az is, hogy felszólítottak bizonyos szerveket, hogy számolják fel magukat. Csak hát a jelek szerint ők a fülük botját sem mozgatják. Ergo semmiféle hatása nincs a felszólításnak. És ha nem ismerik el ezen jogi elveket, akkor úgy fest a számomra, hogy semmi esélyem. A végrehajtó hatalom a kezükben van, és használni fogják. A jogot kényük-kedvük szerint formálják, így bármikor hozhatnak olyan jogszabályt, ami az OPPT-t törvénytelennek titulálja.

  Nem meggyőzésre van szükségem, hanem bizonyítékra. Mert azt látom, hogy egy bizonyos értelmezés szerint úgy véli e csapat, hogy a sokat emlegetett UCC törvénytelenné tesz dolgokat. Ám semmiféle felelősséget nem vállal az egyénért e szerveződés. Csak tájékoztat. Ez kevés ahhoz, hogy a világ népe érvényt szerezzen a jogainak.

  Ha egy ügyvéd világgá kürtöli, hogy egy bizonyos törvényt ő “így értelmez”, ám az értelmezése téves, akkor embereket vezet félre.

  Nem tudom, érthető-e, amire ki akarok lyukadni. Nem azt firtatom, hogy ez az egész becsapás-e, csak azt, hogy mennyire van mindennek értelme, és alapja.

  Nem akarok szélmalomharcot vívni. Olyat meg semmiféleképpen nem, amit valamiféle vélt értelmezés szerint folytatok le.

  Ha annyira biztos ez az egész, akkor miért nem vállaltok kezességet? Miért nem véditek az érdekeket? Tájékoztatni, és érvényt szerezni valaminek, az két külön dolog, nem?

  Kérlek, tájékoztass, hogyan tudok bizonyosságot szerezni, hogy van alapja ennek az egésznek. 2012 decembere óta (ekkor történt ugye az állítólagos felszámolás, ami ezek szerint jogerős) történt egyáltalán valami érdemleges?

  A válaszodat előre is köszönöm!

  Tényleg szeretném hinni azt, hogy itt akkor most minden eldőlt, csak idő kérdése, hogy végre is hajtassék, mert akkor van értelme harcolni. De ehhez a hit kevés.

  Üdvözlettel,
  János

 9. Kedves János!

  A soraidat olvasva, hosszan töprengtem, hogy vajon mit és hogyan válaszoljak neked, mert ezzel kezdted „Átolvastam az oldal egy részét…”

  Nos, az a javaslatom, hogy a *teljes honlapot* és *alaposan* tanulmányozd, ugyanakkor még arra is kérlek, hogy pontosan ismerd az itt leírtakat is: http://op.iuste.biz/tisztazzuk

  Ha már a jogot és a jogérvényesítés kérdését is érintetted, akor ezeket az oldalakat is a szíves figyelmedbe ajánlom:
  http://pn.i-uv.com/index/ – nemzetközi jogérvényesítések
  http://op.iuste.biz/udvariasan-ertesitettem – magyar nyelvű jogérvényesítések

  Miért ajánlottam a fenti oldalakat?

  Világszerte már nagyon sokan ismerik és érvényesítik is a jogaikat, amelyeket az OPPT (One People’s Public Trust – Egy Emberiség Nyilvános Érdekképviselet) biztosított számukra.

  Még csak egy fontos tény: sem én sem pedig az OP magyar nyelvű közössége nem kíván téged meggyőzni semmiről sem, kizárólag csak tájékoztatást ad számodra és mások számára is – persze, ha arra van szükség, akkor megbeszélésre is sor kerülhet, de ezt inkább a http://op.iuste.biz/ honlapon tegyük meg.

  Namaste! – vagyis: Üdvözlöm a benned is lévő, téged is éltető Teremtőt!
  Andrássy Tamás

 10. 1 Kételkedő says : Reply

  Kedves Agymosottak!

  Aki a hitelt felvette, fizesse vissza! Ha devizában vagy devizaalapon vette fel, arra spekulált hogy jobban fog járni mintha drágább forintban vette volna fel. Nem jött be, de ettől még a döntés az ő felelőssége, fizesse ki! Természetesen kamatostul!

 11. lakosne edina says : Reply

  sziasztok ! Csak annyit szeretnék hozzá szolni hogy igen is müködik ,csak alaposan át kell tanulmányozni az uj UCC jogi szabályokat

 12. Mészáros Józsefné says : Reply

  Tisztelt Andrássy Tamás Úr! Tanácsot szeretnék kérni öntől. Deviza hiteles vagyok, de 11.hó.28.án.Szegedre kell mennem a Nemzeti Eszközkezelővel az ingatlanom eladása miatt a szerződést aláíratni,mivel betegségeim miatt nem tudtam törleszteni,és 2012.ben leszázalékoltak.Sajnos bármivel próbálkoztam nem sikerült,és így csak ez az egy lehetőségem maradt hogy ne kerüljek az utcára.Azt szeretném kérdezni hogy aláírjam az eladási szerződést,vagy van-e még más lehetőségem?Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel Mészáros Józsefné.

 13. Nikolasz Herédi says : Reply

  Az iuste .biz helyett harmoniaban.org -ot írjon mindenki mert az iuste.biz megszűnt !

 14. Nikolasz Herédi says : Reply

  Nagyon egyszerűen kiderülhet, bárki számára ha elküldi a nyomtatványokat és megkéri akár a bíróságokat, hogy cáfolják meg ezeket a tényeket! http://www.op.harmoniaban.org/jogi-valtozasok

Leave a Reply

TOP